Welkom!

Terug naar vorige pagina

Marsupi Plus Chocolate-L

De Marsupi Plus is kinderlijk eenvoudig in gebruik. Plaats je kindje in de Marsupi, kruis de banden op je rug en maak ze aan de voorkant weer vast, met supersterk klittenband. Easy does it!


De Marsupi Plus Breeze is de ‘zomervariant': de stof is wat dunner en is daarom uitermate geschikt voor in de zomermaanden!


De Marsupi is een compacte drager. Hij past gemakkelijk in je luiertas.

Product code: 1952

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet beschikbaar

Normale prijs: € 74,00

Sale € 37,00

 

Productbeschrijving

Details

Adviesleeftijd voor deze draagzak
De Marsupi is geschikt vanaf de geboorte tot 10 kg. De draagconsulenten van Babybij vinden het vooral een ideale drager voor jonge baby's.

Wat kan ik met deze draagzak?
Volgens de fabrikant is de Marsupi gemaakt voor buik-, heup- en rugdragen.
Babybij vindt de Marsupi een ideale buikdrager, maar geen geschikte rugdrager: je kan je kindje er niet alleen in op je rug zetten, omdat je het klittenband op je rug niet zelf kan sluiten. Je moet dus altijd met z'n tweeën zijn.
Daarbuiten vindt Babybij klittenband aan de achterzijde vanuit veiligheidsoogpunt geen geschikte sluiting om mee te rugdragen.

Welke maat kies ik?
De Marsupi is verkrijgbaar in verschillende maten. Het is belangrijk dat je de voor jou passende maat kiest, zodat het klittenband minstens 12 centimeter overlapt. Het kan zijn dat je een andere maat nodig hebt dan een evt. meedragende partner.

Maat S/M is voor mensen < 1.80 m. en met een taille-omvang van 65 - 90 cm.
Maat L is voor mensen > 1.70 m en met een taille-omvang van 65 - 100 cm.
Maat XL heeft langere schouderbanden is voor mensen met een taille-omvang van 85 - 110 cm.

Houdt bij aanschaf rekening met het seizoen: als je de Marsupi over dikke kleding of een jas wil dragen heb je langere banden nodig dan wanneer je de drager over zomerkleding draagt. Het klittenband moet altijd minimaal 12 cm. overlappen om veilig te dragen!

De Marsupi Plus Breeze is de ‘zomervariant': de stof is wat dunner en is daarom uitermate geschikt voor in de zomermaanden!

Is de maat van je keuze niet voorradig? We kunnen deze op korte termijn voor je bestellen; neem daarvoor contact met ons op per mail.


Extra's
De Marsupi wordt geleverd met:
- een bandje om de drager te versmallen voor kleine baby's
- een bijpassend opbergtasje