Welkom!

Advies

Babybij helpt je met je keuze, als je door de bomen het bos niet meer ziet

Al sinds we in bedrijf zijn voorzien we bij Babybij onze klanten van gratis advies.
Per mail denken we met je mee, om zo de voor jou meest ideale draagzak of draagzak te vinden. Want er is zoveel keuze en de drager die je het mooist vindt is niet per se altijd de meest praktische voor jullie specifieke situatie.

Een drager die jij en je partner gebruiken om je kindje naar het kinderdagverblijf te brengen moet aan andere dingen voldoen dan een drager voor op een actieve vakantie.
Een draagdoek voor een pasgeborene is niet altijd geschikt voor een peuter. Wie weet wil oma de drager die jij kiest ook aan kunnen tijdens het oppassen? Wij denken op alle vlakken met je mee!

Deskundig advies

De medewerkers van Babybij zijn draagconsulenten, met een ruime ervaring in het dragen van hun eigen kinderen en in het geven van draagconsulten en workshops. Individuele draagconsulten geven we niet langer, maar de kennis die we opdeden gebruiken we om jou door onze omvangrijke collectie te gidsen.

Ben je klein en fijn? Ben je lang? Heb je een boomlange partner en ben je zelf heel gemiddeld? Ben je zwaar en heb je een dunne partner? Heb je verminderde armkracht? Rugklachten? Zit je in een rolstoel? Draagt je baby een spreidhulpmiddel?

We kijken nergens van op en hebben voor de meeste situaties wel een prettige oplossing.


Lenen en thuis proberen

Door iets te lenen in onze Doekenbieb kan je ook thuis ervaren wat je nou prettiger vindt: een Bondolino of een Manduca draagzak. Of je kan eens kijken wat je lekkerder lijkt als eerste draagdoek: een Hoppediz? Of misschien vind je die ene Didymos draagdoek toch mooier? 

Heb je hulp nodig bij het leren knopen van je draagdoek, dan kan je het beste een draagconsult boeken. We verwijzen je op verzoek graag door naar een kundige draagconsulent in jouw

J