Welkom!

Leen een draagzak of draagdoek

De Babybij Doekenbieb biedt jou de kans om verschillende soorten doeken en dragers uit te proberen. Voor als je helemaal nieuw in het babydragen bent en graag aan den lijve wil ondervinden wat bij je past. Maar ook voor als je je kind al een tijdje draagt en graag eens een andere doek of een ander draagsysteem wil testen.

Hoe kan ik iets lenen uit De Doekenbieb?

Je kan producten voor een periode van twee weken van ons lenen. Dit kan per post (portokosten voor rekening van de lener), maar afhalen mag ook.

Hoelang mag ik een geleend product houden?

Als je een of meerdere producten leent uit de Doekenbieb mag je die maximaal twee weken houden. Eerder inleveren mag, maar daar kunnen we geen restitutie voor geven. Verlengen is niet mogelijk.

Wat kost het om iets te lenen uit De Doekenbieb?

Voor het lenen vragen wij je een bedrag van 11 Euro 50 naar ons over te maken. Dit bedrag bestaat uit 5,50 verzendkosten (vervalt bij afhalen) en 6 Euro leenkosten per item.Kosten voor het retour zenden van de geleende draagdoeken/draagzakken zijn voor de klant. Mocht je na het lenen besluiten een product aan te schaffen bij Babybij, dan wordt eenmalig €6 leenkosten in mindering gebracht op je aankoop. Deze korting geldt uitsluitend bij aankoop van een draagdoek of draagzak en niet op producten uit de sale.

Wat kan ik allemaal lenen bij De Doekenbieb?

De Babybij Doekenbieb heeft een alsmaar groeiende collectie draagdoeken, draagzakken, mei tais en ringslings. Klik hier voor het assortiment van leendoeken en –dragers.

Kan ik kiezen welke kleur of print ik krijg thuis gestuurd als ik iets leen uit de Doekenbieb?

Je kan niet kiezen welke kleur of print draagdoek of draagzak je te leen krijgt. Je kiest een bepaald product / merk om te proberen en wij sturen je dan een draagzak of draagdoek toe die nog vrij is. Daarbij houden we geen rekening met kleuren en prints, zodat je zo snel mogelijk kan testen.

Kan ik een draagdoek of draagzak reserveren?

Jammergenoeg niet. Om aan de grote vraag tegemoet te komen werken we bij De Doekenbieb niet met reserveringen. Zo zitten er geen gaten tussen de uitleenperiodes en krijgen meer mensen de kans de materialen uit te proberen.

De draagzak die ik wil proberen is uitgeleend. Wanneer is -ie weer beschikbaar?

We hebben een ruime collectie uitleenproducten, dus er komen vaak meerdere malen per week producten bij ons terug. Je kan het beste regelmatig even in de Doekenbieb komen kijken, als het product van jouw keuze is uitgeleend: het verschijnt binnen twee weken vanzelf weer. Mail ons alsjeblieft niet met vragen wanneer we producten retour krijgen.

Ik ga drie weken op vakantie. Mag ik de draagdoek/draagzak wat langer houden?

De Babybij Doekenbieb werkt met een uitleentermijn van 14 dagen na ontvangst. Verlengen is niet mogelijk.

Onderhouden en retourneren van geleende producten

  • Als lener ben je verantwoordelijk voor het geleende product. Probeer het niet in contact te laten komen met dieren (vanwege evt. allergieën van volgende leners) en houd de doek/drager netjes.
  • We vragen je het geleende product te wassen voor je het retourneert. Wasinstructies sturen we mee.
  • Zend de doek/drager binnen 14 dagen aan ons terug. Ons postadres: Laagakkerstraat 34 / 5231 PK / Den Bosch
  • We vinden het leuk wanneer je ons een review en/of actiefoto's stuurt.