Welkom!

Downloads

Het dragen van je kindje is zo fijn en handig; eigenlijk zou iedereen dat moeten weten! Daarom maakten we bij Babybij printables, waarmee je de hele wereld kan tippen! Er staan er twee op een A4-tje. Even printen, doorknippen en in je tas stoppen, zodat je ze altijd bij je hebt! Of laat een stapeltje achter op je consultatiebureau, het kinderdagverblijf etc. Extra leuk als je ze op gekleurd papier afdrukt!

Tip andere ouders! [download]

Zie je wel eens andere ouders voor wie dragen ook iets zou zijn? Of ouders met een niet zo ergonomische drager? Als je daar niet zo goed een gesprek over durft aan te gaan zijn deze free printables handig!

Tip een zwangere! [download]

Tip die ene zwangere vriendin / buurvrouw / vage kennis alvast over het gemak van babydragen!
Want zulke waardevolle kennis kan je niet voor jezelf houden. Geef zwangeren in je omgeving één van deze free printables!

Tip een niet-ergonomisch dragende ouder![download]

Zie je wel eens ouders dragen met een drager waarin hun kindje bungelt? Of met zo'n draagzak in de vorm van een hangmatje, waarin de baby bijna verdwijnt?
Jij weet al dat het anders kan! En als je daar niet zo goed een gesprek over durft aan te gaan zijn deze free printables handig!

Wil je mijn drager/draagdoek uitproberen? [download]

Je drager / draagdoek is zo handig, wat zou het leuk zijn als sommige schoolpleinmoeders dat eens zelf zouden ervaren!
Vraag het ze gewoon, bijvoorbeeld met deze free printables!

Handleidingen van Babybij producten (PDF's)

Hier kan je handleidingen inzien van producten die bij Babybij te koop of te leen zijn. Ze zijn in PDF formaat, zodat je ze gemakkelijk kan opslaan om te bewaren of te printen.

Handleiding Bondolino
Handleiding ERGObaby Carrier
Handleiding Liliputi
Handleiding Manduca
Handleiding Scootababy
Handleiding Storchenwiege Babycarrier