Welkom!

Terug naar vorige pagina

Voorwaarden

Welkom in de Babybij Doekenbieb!

De Doekenbieb biedt jou de kans om verschillende soorten doeken en dragers uit te proberen. Voor als je helemaal nieuw in het babydragen bent en graag aan den lijve wil ondervinden wat bij je past. Maar ook voor als je je kind al een tijdje draagt en graag eens een andere doek of een ander draagsysteem wil testen.

 

 leen een draagzakleen draagdoekleen ringslingleen mei tai
 

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Hoe kan ik iets lenen uit De Doekenbieb?

Je kan producten voor een periode van twee weken van ons lenen. Dit kan per post (portokosten voor rekening van de lener), maar afhalen mag ook.

Hoe lang mag ik een geleend product houden?

Als je een of meerdere producten leent uit de Doekenbieb mag je die maximaal twee weken houden. Eerder inleveren mag, maar daar kunnen we geen restitutie voor geven. Verlengen is niet mogelijk.

Wat kost het om iets te lenen uit De Doekenbieb?

Voor het lenen betaal je €6 per product, + €5,50 portokosten binnen NL of €10 binnen BE als je het graag verzonden wil hebben. Daarvoor mag je het twee weken thuis houden. Ook de kosten voor het retour zenden van de geleende draagdoeken/draagzakken zijn voor de klant. Mocht je na het lenen besluiten een product aan te schaffen bij Babybij, dan wordt eenmalig €6 leenkosten in mindering gebracht op je aankoop. Ook als je meerdere producten leent krijg je dus 1x €6 korting. Deze korting geldt uitsluitend bij aankoop van een draagdoek of draagzak en niet op producten uit de sale.

Kan ik kiezen welke kleur of print ik krijg thuis gestuurd als ik iets leen uit de Doekenbieb?

Je kan niet kiezen welke kleur of print draagdoek of draagzak je te leen krijgt. Je kiest een bepaald product / merk om te proberen en wij sturen je dan een draagzak of draagdoek toe die nog vrij is. Daarbij houden we geen rekening met kleuren en prints, zodat je zo snel mogelijk kan testen. Je leenproduct kan dus afwijken van de afbeelding.

Kan ik een draagdoek of draagzak reserveren?

Jammergenoeg niet. Om aan de grote vraag tegemoet te komen werken we bij De Doekenbieb niet met reserveringen. Zo zitten er geen gaten tussen de uitleenperiodes en krijgen meer mensen de kans de materialen uit te proberen.

De draagzak die ik wil proberen is uitgeleend. Wanneer is -ie weer beschikbaar?

We hebben een ruime collectie uitleenproducten, dus er komen vaak meerdere malen per week producten bij ons terug. Je kan het beste regelmatig even in de Doekenbieb komen kijken, als het product van jouw keuze is uitgeleend: het verschijnt binnen twee weken vanzelf weer. Mail ons alsjeblieft niet met vragen wanneer we producten retour krijgen. De retouren worden op de site elke werkdag tussen 13.00 en 15.00 uur bijgewerkt.

Ik ga drie weken op vakantie. Mag ik de draagdoek/draagzak wat langer houden?

De Babybij Doekenbieb werkt met een uitleentermijn van 14 dagen na ontvangst. Verlengen is niet mogelijk.

Wat gebeurt er als mijn geleende product kapot gaat of kwijt raakt?

We vragen geen borg voor het lenen van producten, maar je bent als lener wel verantwoordelijk voor de spullen die je thuis hebt. Als een draagzak zoek raakt of beschadigt brengen we €60 in rekening. Voor een mei tai of draagdoek is dat €40. Bewaar altijd even de Track en Trace bon van je retour, zodat je je pakket kan volgen tot het bij ons terug is.

Onderhouden en retourneren van geleende producten

  • Als lener ben je verantwoordelijk voor het geleende product. Probeer het niet in contact te laten komen met dieren (vanwege evt. allergieën van volgende leners) en houd de doek/drager netjes.
  • We vragen je het geleende product te wassen voor je het retourneert. Wassen mag op 30 graden, zonder wasverzachter. Onze producten mogen niet in de wasdroger.
  • We sturen je een brief met je retourdatum mee. Zend de doek/drager alsjeblieft op tijd aan ons terug.
    Ons postadres: Laagakkerstraat 34 / 5231 PK / Den Bosch
  • We vinden het leuk wanneer je ons een review en/of actiefoto's stuurt.