Welkom!

Terug naar vorige pagina

By Kay ringsling Dark Jeans

De geweven DENIM ringsling van ByKay is een hip draagsysteem van Nederlands fabricaat en een must-have voor iedere ouder. De ringsling is gemaakt van een mix van katoen en linnen. Dit geeft de ringsling een authentieke, stoere uitstraling
Product code: 1975

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet beschikbaar

Normale prijs: € 69,95

Sale € 34,98

 

Productbeschrijving

Details

Een draagsysteem met een groot gebruikersgemak in darkjeans of stonewashed denim. Je draagt de ringsling a-symetrisch over één schouder met je kindje op je rug, buik of heup.Met gratis bijpassende clutch!

De geweven DENIM ringsling van ByKay is een hip draagsysteem van Nederlands fabricaat en een must-have voor iedere ouder. De ringsling is gemaakt van een mix van katoen en linnen. Dit geeft de ringsling een authentieke, stoere uitstraling. De brede stof garandeert een optimaal ergonomische houding, de ringen zorgen ervoor dat je de draagdoek snel en gemakkelijk af kunt stellen. Was de ringsling voor het eerste gebruik voor een ‘used look’. Het is net als met je favoriete jeans; hoe vaker je hem draagt, hoe mooier ie wordt!

Flexibele ringslingen

De ringsling is heel flexibel. Je kunt de baby of peuter bij je dragen zoals jij het prettig vind: op je buik, rug of heup. Op deze manier draag je je baby of peuter dicht bij je, zo lang je wilt. Deze ringsling is geschikt vanaf de geboorte en tot aan een gewicht van 18 kilo!