Welkom!

Terug naar vorige pagina

Zomer Bondolino Zwart-Zand

De Bondolino is al jaren de best verkopende draagzak bij Babybij. En dat is niet voor niets.

De Bondolino is geschikt voor kleine én grotere kindjes en is uitwisselbaar tussen ouders onderling zonder dat je er ook maar iets aan hoeft bij te stellen. Ideaal!
Product code: 721

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet beschikbaar

Normale prijs: € 109,00

Sale € 54,50

 

Productbeschrijving

Details

Adviesleeftijd voor deze draagzak
Met de Bondolino kan je je kindje dragen vanaf de allereerste dag tot in de peutertijd - tot ca. 20 kg.

Wat kan je met deze draagzak?
Met een Bondolino kan je buikdragen en rugdragen.

Materiaal van deze draagzak
De Bondolino is gemaakt van 100% katoen.
De kBA-versie van de Bondolino is gemaakt van bio-katoen.

Overige informatie
De Bondolino is de enige draagzak uit het Babybij assortiment zonder gespen of clips. De schouderbanden knoop je op heel eenvoudige wijze onder de billen van de baby.

Juist vanwege het ontbreken van gespen is de Bondolino een ideale draagzak voor ouders die allebéi willen dragen. Als je partner de Bondolino heeft gebruikt hoef je niets te verstellen als jij hem om wil doen.

Aan de Bondolino zit een speciaal slaapkapje om het hoofdje van een slapend kind te ondersteunen.

De draagconsulenten van Babybij zijn erg enthousiast over het gebruiksgemak van de Bondolino en de wijze waarop kleine kindjes in de Bondolino zitten.

Extra's
Elke Bondolino wordt geleverd met een bijpassend opberg(rug)tasje en een zeer uitgebreide handleiding met kleurenfoto's.

Welke versie kies ik?
Van de Bondolino bestaan verschillende versies.

  • De reguliere Bondolino is gemaakt van draagdoekstof en voelt stevig aan.
  • De ‘zomerBondolino’ is een dunnere variant die wat koeler is in de warmere maanden. Het verschil in dikte met de reguliere versie is ons insziens niet groot genoeg om er je kleurvoorkeur voor opzij te zetten.
  • De slim-fit Bondolino heeft smallere schouderbanden: prettig voor kleine en/of heel slanke mensen of mensen met erg smalle of afhangende schouders.
  • De Poplin Bondolino is in tegenstelling tot de reguliere variant niet van draagdoekstof gemaakt, maar van een soepeler dunner katoen. Hierdoor vallen de Poplin Bondolino's in het geheel wat 'slanker'. De reguliere versie voelt daarentegen steviger aan.
Maat
De heupband van de Bondolino past goed tot een omvang van 110 cm. Daarboven heb je een los bij Babybij verkrijgbaar verlengstuk nodig. Hiermee wordt een Bondolino geschikt tot een omvang van 140 cm.

De slim-fit Bondolino heeft niet alleen 3-4 cm. smallere schouderbanden, maar ook een kortere heupband. Deze Bondolino is geschikt tot een omvang van 100 cm.

Product Video