Welkom!

Vaderdag Exclusive bij Babybij

Een misdruk van een boek, met bijvoorbeeld teveel pagina's erin of met een foutieve paginanummering kan een gewild verzamelobject worden.

Wat wij bij Babybij te pakken hebben gekregen? Geen misdruk van een boek, maar van een dóek. Een misweving dus eigenlijk.

De wever, die op vrijdagmiddag al aan de uitgebreide avondmaaltijd dacht en aan het weekend met zijn gezin, wisselde per ongeluk de draden om. De oorspronkelijke hoofdkleur van deze Hoppediz draagdoek werd zo de contrastkleur. En andersom natuurlijk.

Zo hebben we een oude klassieker van het merk Hoppediz in een iets ander jasje te pakken gekregen. Ze stonden verstopt in het magazijn, eenzaam en vergeten, hoog in een stelling.

De wever had zijn vergissing snel in de gaten, dus van deze misweving zijn er maar een paar. En jij kan er één bemachtigen als Vaderdag Exclusive! Want we hebben het over een echte mannendoek.

Stay tuned voor foto's en een link naar de shop!

En wist je al dat de Hoppediz draagdoeken tegenwoordig heel anders zijn dan in de begindagen van het bedrijf? Een Hoppediz is tegenwoordig al zacht en soepel zó vanuit de doos. Vingerhaken? Stoomstrijken? Billenschuiven? Schommelen? Dat is  bij deze doeken helemaal niet nodig: van je Hoppediz draagdoek heb je meteen plezier!

Geef een reactie