Welkom!

Nieuw: rekbare Je Porte Mon Bébé draagdoeken

Babybij heeft veel nieuws meegebracht vanaf de Kind+Jugend vakbeurs in Keulen. Zo ook de rekbare draagdoeken van het Franse merk Je Porte Mon Bébé (JPMBB).

We werden naar de JPMBB stand getrokken door de prachtige kleurencombinaties van de draagdoeken. Van bescheiden en klassiek, tot hip en stijlvol.� Maar natuurlijk nemen we bij Babybij alleen producten in het assortiment op die volledig onze goedkeuring als draagdoekconsultenten krijgen.

En dus werd er getest. De draagdoeken van JPMBB zijn dichter geweven dan de andere rekbare draagdoekmerken. Dat maakt ze buitengewoon stevig. Als een JPMBB eenmaal goed geknoopt is heeft je kindje meer dan genoeg ondersteuning. En we durven ook rustig te beweren dat je deze doek langer kan gebruiken dan elk ander merk rekbare draagdoek: het zal langer duren voor een JPMBB gaat doorhangen onder het gewicht van je kindje.

Zelf beweert het merk dat je je draagdoek kan gebruiken tot maar liefst 14 kg. Wij waren zonder kinderen op de beurs, maar we gaan die test beslist nog doen!

De JPMBB draagdoeken zijn onderweg naar Babybij. Een klein deel staat al op de site en we vullen ze zeer binnenkort aan.

Geef een reactie