Welkom!

Heel veel beenwarmers / BabyLegs!

Je kent het vast: broekjes die steevast opkruipen als je je kindje in je draagzak of draagdoek doet. Dat is in de zomer geen ramp, maar nu de dagen kouder worden wil je natuurlijk je kindje wel op temperatuur houden.

De oplossing? Beenwarmers, of BabyLegs, zoals ze ook vaak genoemd worden. Je trekt ze onder of over een broekje aan en de beentjes van je kind blijven lekker warm! Ze staan ook superleuk onder een rokje of jurkje en je hoeft dan bij het verschonen van je dochter niet meer een hele maillot af te stropen. Superhandig toch?

En met zindelijkheidstraining komen ze weer opnieuw van pas: je dreumes of peuter kan rustig in een luier of met blote billen rondlopen, zonder verkleumde benen te krijgen. Ook weer dankzij de BabyLegs.

We hebben bij Babybij voor iedereen wat wils op voorraad. Beenwarmers voor meisjes, beenwarmers voor jongens, beenwarmers in babymaatjes, van biologisch katoen of met UV-bescherming. Streepjes, hartjes, effen, voertuigen, bloemetjes, you name it: wij hebben 't.

Je vindt de hele collectie Hopepdiz beenwarmers en BabyLegs beenwarmers in onze webshop, natuurlijk onder het kopje beenwarmers. Ze kunnen als brievenbuspost verzonden worden en doen het ook érg goed als cadeautje!

Geef een reactie