Welkom!

Drie-in-een mantels bij Babybij

Draagkleding is duur. Dat weten we bij Babybij. Daarom nemen we enkel kleding op in het assortiment die je lang kan gebruiken. En waarin je er ook nog eens gewoon mooi uit ziet. Want stijlvol en functioneel; dat valt best te combineren, als je goed zoekt!

Daarom zijn we blij jullie de MamaLila draagmantels te kunnen aanbieden. Met één jas kan je jaren doen. En ze zijn zó mooi, dat je dat ook wil, als je er één hebt. Voor € 239 krijg je een mooi, duurzaam kledingstuk, waar je jarenlang plezier van hebt.

1. Én een stijlvolle wollen mantel

De wollen MamaLila jas is een aanwinst voor je garderobe! De jas is gemaakt van gekookte wol en is je stijlvolle metgezel in de herfst en de winter. De capuchon en een hoog sluitende kraag beschermen je tegen wind en kou. Het getailleerde model zorgt ervoor dat je er vrouwelijk en stylish uitziet.

2. Én een draagjas

Een baby-insert met een opening voor je baby's hoofd wordt meegeleverd. Hiermee tover je jouw vrouwelijke jas in een handomdraai om in een jas-voor-twee: een draagjas. Te gebruiken in combinatie met elke draagdoek of ergonomische draagzak. De insert kan je aan de voorkant of aan de achterkant in de jas ritsen, dus je kan hem gebruiken met een kleine baby, maar ook met een peuter die je op je rug draagt.

3. Én een zwangerschapsmantel

Bij de MamaLila mantel is ook een zwangerschaps-insert te verkrijgen. Zo heb je voldoende ruimte om je zwangere buik te laten groeien in je jas. En na je zwangerschap draag je je MamaLila weer als een gewone mantel. Of als draagjas.

De zwangerschapsinzet is mee te bestellen voor € 10. Geef dit aan in de opmerkingen bij je bestelling en dan past Babybij de factuur voor je aan.

Maten MamaLila draagjas:
Verkrijgbaar in
XS (34/36, op bestelling)
S (36/38)
M (38/40)
L (42/44)
XL (44/46)

De MamaLila mantels zijn vanaf eind september (zwart) en half oktober (fuchsia) leverbaar bij Babybij!.

Plaats een vooruitbestelling per mail ( info@babybij.nl ) en bespaar jezelf de verzendkosten!

Geef een reactie