Welkom!

Betaalinformatie

Hoe betaal je je bestelling bij Babybij?


Je kan je bestelling op verschillende manieren betalen:

♥ met een iDeal betaling
♥ een bankoverschrijving
♥ met een Paypal betaling

Babybij accepteert geen VVV-bonnen, Irischeques of andere cadeaubonnen.

 

iDeal

Deze betaalwijze is vergelijkbaar met het vertrouwde pinnen in de winkel, maar dan op internet. Met iDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen binnen de vertrouwde omgeving van je eigen bank.

Zo werkt iDeal:
Je plaatst een bestelling bij Babybij. Bij het afrekenen van je bestelling geef je aan dat je met iDeal wilt betalen. Je selecteert je eigen bank in het dropdownmenu. Vervolgens wordt je doorgeleid naar het online banksysteem van je keuze, waar de betaalopdracht al voor je klaar staat. Je selecteert de (giro)rekening waarmee je wilt betalen en voert de op het scherm aangegeven handelingen uit. Het bedrag wordt dan meteen van je (giro)rekening afgeschreven en aan Babybij wordt door de bank doorgegeven dat je de bestelling via iDeal hebt betaald.

Voor wie?
Het betaalsysteem iDeal is te gebruiken door mensen met een rekening bij één van de zes grote Nederlandse banken: de Rabobank, ABN Amro, Fortis, SNS bank , Postbank & ING. De rekeninghouder dient bij zijn of haar bank wel gebruik te maken van het desbetreffende online banksysteem (internetbankieren). Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar de website van iDeal.
 
 
Bankoverschrijving
Je kan bij je bestelling voor de optie 'vooruitbetalen' kiezen Dit betekent dat je zelf een bankoverschrijving doet. Nadat je betaling bij Babybij is bijgeschreven wordt je bestelling verzonden.
 
Onze bankgegevens zijn:

Babybij 's-Hertogenbosch
ABN Amro 44.89.96.626

IBAN / SEPA NL57 ABNA 044 899 6626
BIC ABNANL2A
 

Paypal
Je kan je bestelling bij Babybij met Paypal betalen. Stuur je betaling naar info@babybij.nl en vermeld daarbij het bestelnummer dat je vindt in de factuur die je per e-mail ontvangt.