Welkom!

Terug naar vorige pagina

Beco Gemini Scribble Too

De Beco Gemini is de meegroeidrager van Beco. Je kan er een jonge baby in dragen, maar ook een al wat groter kindje: je past de draagzak gewoon aan in breedte. In de Gemini kan je je kindje ook nu en dan dragen terwijl hij/zij naar voren kijkt.
Product code: 2042

Beschikbaarheid: Tijdelijk niet beschikbaar

Normale prijs: € 127,50

Sale € 63,75

 

Productbeschrijving

Details

Adviesleeftijd voor deze draagzak

De Beco Gemini is geschikt voor kindjes van 3,5 tot 16 kg. Je hebt bij de Beco Gemini geen zitverkleiner nodig, ook niet voor heel jonge kindjes.

Wat kan je met deze draagzak

Met de Beco Gemini kan je buikdragen, heupdragen en rugdragen. Op de buik kan je kindje zowel met het gezichtje naar te toe dragen, als met het gezichtje van je af, zodat je kindje naar voren kijkt.
Babybij adviseert om je kindje zoveel mogelijk met het gezichtje naar je toe te dragen. Nieuwsgierige kindjes kijken echter soms graag wat meer om zich heen. Met de ERGObaby 360 kan je je kind ook met het gezicht naar voren dragen, zodat je nu en dan aan die behoefte tegemoet kan komen.

Kenmerken Beco Gemini

VERSTELBARE ZITTING 

♥ De Beco Gemini heeft een verstelbare zitting, zodat je kindje altijd in de ergonomische M-houding zit, die optimaal is voor de ontwikkeling van de heupgewrichten. Je hebt bij de Beco Gemini geen zitverkleiner nodig: voor een jonge baby maak je de zitting smaller, voor een groter kindje breder. Dat is erg fijn, omdat je zonder zitverkleiner koeler draagt.

STEVIGE HEUPBAND, COMFORTABELE SCHOUDERBANDEN

De Beco Gemini heeft een stevige, brede heupband, die een hoge mate van ondersteuning biedt en zachte, gevulde schouderbanden voor extra veel draagcomfort. De schouderbanden kunnen bij buikdragen ook gekruist gedragen worden, voor een optimale gewichtsverdeling.

VERSTELBAAR HOOFDSTEUNTJE 

De Beco Gemini heeft een verstelbaar hoofdsteuntje. Het biedt ondersteuning als je je kindje met het gezicht naar je toe draagt en je kan het weg rollen als je kindje van zich af kijkt, zodat hij of zij goed kan rondkijken. 

VEILIGHEIDGESPEN

De gespen van Beco zijn safety buckles: je moet een extra punt indrukken voor je ze kan openen. Zo kan dit nooit per ongeluk gebeuren en kan ook een groter kindje het niet zelf.

Materiaal en onderhoud

De Beco Gemini is gemaakt van 100% katoen en is machinewasbaar.
De vulling is van de drager is van100% polyurethaan en de banden zijn gevuld met polyethyleen

Wordt geleverd met

♥ De Beco Gemini wordt geleverd met een duidelijke fotohandleiding.

Product Video

Buikdragen met de Beco Gemini

 

Buikdragen met de Beco Gemini - gezichtje naar voren ( >4 maanden)

 

Heupdragen met de Beco Gemini

 

Rugdragen met de Beco Gemini